Recepten

Peterseliecouscous met Leielander

Ingrediënten

 2 dikke plakken Leielander
 1 el fijngesnipperde peterselie
 200 g Sweet paprika raindrops
 2 el volle yoghurt
 4 el mayonaise
 1 bussel peterselie gehakt
 2 couscous
 3 dl groentebouillon

Bereidingswijze

1

Steek mooie hartjes uit de plak Leielander.

2

Meng de mayonaise, yoghurt en de fijngesnipperde peterselie.

3

Kook de groentebouillon, voeg de bussel peterselie toe en mix alles fijn. Breng op smaak met peper en zout.

4

Overgiet de couscous met de warme bouillon.

5

Laat afgedekt een 10-tal minuten wellen.

6

Maak de couscous los met een vork. Meng de Sweet paprika raindrops en de vinaigrette met de couscous.

7

Verdeel over de kommetjes en leg er de hartjes Leielander bovenop.

8

Werk af met nog wat losse blaadjes peterselie.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print