Recepten

Linzensalade met Pepino

Ingrediënten

 15 sneden van 0,5 cm Pepino
 1 kg groene linzen voorgegaard (ev. uit blik)
 200 g erwten (ev. diepvries)
 200 g wortelbrunoise (ev. diepvries)
 2 rode uien
 2 el gehakte peterselie
 2 dl olijfolie extra vierge
 peper van de molen
 snuifje zout

Bereidingswijze

1

Snijd de dikke sneden Pepino in reepjes.

2

Kook de wortelbrunoise beetgaar in gezouten water. Giet af en spoel ze onmiddellijk koud.

3

Pel de uien en snijd ze in 2, daarna in fijne reepjes.

4

Meng de linzen met de olijfolie, erwten, wortelbrunoise, de helft van de gehakte peterselie, en de reepjes Pepino.

5

Kruid goed af met peper van de molen.

6

Werk af met de rest van de peterselie.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print