Recepten

Kipfilet asperges

Ingrediënten

 300 g orecchiette
 200 g Vegalia ratatouillespread
 5 cl groentebouillon
 1 el witte wijnazijn
 sap van halve sinaasappel
 2 wortelen, in brunoise gesneden
 een halve courgette, in brunoise gesneden
 12 groene aspergepunten
 2 dikke plakken Kipfilet asperges
 enkele blaadjes munt

Bereidingswijze

1

Kook de pasta gaar.

2

Maak de saus: meng de Vegalia ratatouillespread met de wijnazijn, groentebouillon en het sinaasappelsap.

3

Kook de wortel, courgette en asperges beetgaar.

4

Snij de plakken Kipfilet Asperges in blokjes.

5

Meng de pasta met de groenten, blokjes kipfilet en munt.

6

Verdeel over de bokalen, doe de saus op basis van de Vegalia Ratatouillespread er bovenop.

7

Schroef er een deksel op.

De bokalen goed schudden voor gebruik. Smakelijk!

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print