Hartige coeur palmiers met Marcassou Pain d’Ardenne
Ingrediënten
10sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne
1groot vel bladerdeeg van 40 cm x 40 cm
200gtapenade van tomaat
1courgette
2el Provençaalse kruiden
1dl olijfolie
Bereidingswijze
1
Maak fijne plakken van de courgette.
2
Leg het vel bladerdeeg open en bestrijk het
met de rode tapenade.
3
Schik hierop de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en daarop de plakken courgette, maar laat in het midden van het vel een horizontale strook van 2 cm open.
4
Bestrooi met de Provençaalse kruiden en besprenkel met een beetje olijfolie.
5
Rol de boven- en onderkant van het bladerdeeg strak op naar het midden tot waar geen courgette en Marcassou Pain d’Ardenne ligt.
Zo krijg je 2 rolletjes boven/onder elkaar.
6
Laat 1 uur rusten in de diepvries. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 °C.
7
Haal de rol uit de diepvriezer en snijd hier nu plakken van 1 cm dikte af en leg ze plat op de bakplaat.