Recepten

Hartige coeur palmiers met Marcassou Pain d’Ardenne

Ingrediënten

 10 sneetjes Marcassou Pain d'Ardenne
 1 groot vel bladerdeeg van 40 cm x 40 cm
 200 g tapenade van tomaat
 1 courgette
 2 el Provençaalse kruiden
 1 dl olijfolie

Bereidingswijze

1

Maak fijne plakken van de courgette.

2

Leg het vel bladerdeeg open en bestrijk het
met de rode tapenade.

3

Schik hierop de sneetjes Marcassou Pain d’Ardenne en daarop de plakken courgette, maar laat in het midden van het vel een horizontale strook van 2 cm open.

4

Bestrooi met de Provençaalse kruiden en besprenkel met een beetje olijfolie.

5

Rol de boven- en onderkant van het bladerdeeg strak op naar het midden tot waar geen courgette en Marcassou Pain d’Ardenne ligt.
Zo krijg je 2 rolletjes boven/onder elkaar.

6

Laat 1 uur rusten in de diepvries. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 °C.

7

Haal de rol uit de diepvriezer en snijd hier nu plakken van 1 cm dikte af en leg ze plat op de bakplaat.

8

Bak gedurende ongeveer 10 minuten op 180°C.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print