Recepten

Halloweentomaat

Ingrediënten

 1 sinaasappel
 dragon
 5 dl groentebouillon
 1 puntpaprika
 ¼ pompoen
 4 dikke plakken Kip aan't spit
 200 g zwarte pasta
 4 grote coeur de boeuf tomaten
 peper & zout

Bereidingswijze

1

Snij de kip in driehoekjes.

2

Snij het hoedje van de tomaat.

3

Hol de tomaat uit.

4

Kook de pasta volgens het recept op de verpakking.

5

Grill de paprika, pel en snij in fijne stukjes.

6

Maak de pompoenpuree; snij in stukjes en kook in een groentebouillon, mix. Breng op smaak met peper en zout.

7

Vul de tomaat met de pasta en paprika. Breng op smaak
met paprikapoeder.

8

Plaats het deksel op de tomaat en borstel er wat olie bovenop

9

Plaats in een voorverwarmde oven, 180°C, gedurende 15 à 20 min.

10

Garneer met de pompoenpuree, de kip, enkele blaadjes dragon en vruchtvlees van sinaas.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print