Recepten

Griekse pasta met Kipfilet Asperges

Ingrediënten

 4 dikke plakken Kipfilet Asperges
 250 g Griekse pasta
 1 mango
 1 water
 1 gembersiroop
 sap van halve citroen
 sap van halve roze pompelmoes
 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngesneden

Bereidingswijze

1

Kook de Griekse pasta gaar en laat afkoelen.

2

Meng water, gembersiroop, citroensap, pompelmoessap en laat lichtjes inkoken.

3

Snij de mango in blokjes en voeg samen met de rode peper toe aan de siroop.

4

Plaats op een zacht vuurtje gedurende 4 minuten.

5

Voeg naar wens nog wat citroensap toe.

6

Laat alles afkoelen en meng met de pasta.

7

Snijd de Kipfilet Asperges in blokjes en verdeel over de pasta.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print