Recepten

Bruschetta met Spaanse Omelet

Ingrediënten

 12 plakken Spaanse Omelet
 1 Bara-brood (Panesco)
 1 teentje knoflook
 2 takken rozemarijn
 1 dl olijfolie (extra vierge)
 30 g geroosterde pijnboompitten
 50 g saffraanmayonaise
 20 g gesneden bieslook

Bereidingswijze

1

Doe de olijfolie in een steelpan. Voeg een gekneusd teentje knoflook en de rozemarijn toe. Warm lichtjes op.

2

Snijd het brood diagonaal in 1,5 cm dikke plakken. Leg de plakken op een ovenrooster en besmeer ze met de olijfolie – gebruik een kwastje.

3

Bak de bruschetta’s gedurende 3 tot 5 min. in een voorverwarmde heteluchtoven
op 170°C.

4

Smeer de saffraanmayonaise op de bruschetta’s, leg hierop een plakje Spaanse Omelet en garneer met geroosterde pijnboompitten en gesneden bieslook.

aoste_smakelijk