Recepten
Blé met plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
Categorieën: Gevogelte
Basisproducten: Kip
Gebruiksmomenten: Salade
Ingrediënten
-
16 plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden
-
250 gr blé
-
kippenbouillon
-
200 gr erwtjes
-
handvol munt
-
handvol bieslook
-
1,50 dl olijfolie
-
1 el tandoori
-
1 kl kurkuma
-
1 kl komijn
-
2 el vloeibare honing
Bereidingswijze
-
De blé koken in de kippenbouillon en laten uitlekken.
-
Meng de olie met de tandoori, kurkuma, komijn en honing (hoeveelheid naar smaak) en maak zo je vinaigrette.
-
Blancheer de erwtjes.
-
Meng de koude blé met de vinaigrette, de erwtjes en de fijngesnipperde kruiden (munt en bieslook).
-
Doe in grote schaal en dresseer er de plakjes Kipfilet Maison Tuinkruiden over.
-
Lepel er nog wat extra vinaigrette bovenop.
Toon alle recepten