NIEUWS

Imperial Meat Products stopt met Zuid-Amerikaans paardenvlees.

Imperial Meat Products beslist bewust om te stoppen met aankoop van paardenvlees afkomstig uit Zuid-Amerika. Dierenwelzijn komt op de eerste plaats bij Imperial Meat Products. Aangezien we vandaag niet 100% kunnen garanderen dat het verse paardenvlees afkomstig is van leveranciers die voldoen aan onze vereisten op gebied van dierenwelzijn hebben we, in samenwerking met GAIA, beslist om de aankoop van deze grondstoffen specifiek uit Zuid-Amerika on hold te zetten. We zijn momenteel op zoek naar alternatieven die wel voldoen aan onze vereisten.

Detail

Inspiratie voor een geslaagde lentebrunch: lekker en gezond

De lente nadert! De ideale gelegenheid om weer eens een gezinsactiviteit te organiseren, zoals een lentebrunch. Een brunch is een maaltijd die ontbijt &lunch combineert en meestal rond 11 uur van start gaat. Op het menu staat een mix van zoet en hartig ontbijt, aangevuld met typische brunchgerechten. Een portie charcuterie mag hierbij natuurlijk niet ontbreken! Of uw klanten nu een romantische tête-à-tête in gedachten hebben of een gezellige gezinsbrunch met de kinderen, u kunt ze op ideeën brengen door een aantal gerichte formules aan te bieden.

Detail

Extra tips voor een mooie afsluiter van het jaar

De kerstperiode is elk jaar weer een tijd van gezelligheid, cadeautjes en… lekker eten! Voor u is eindejaar dan ook een uitgelezen moment om uw klanten in de watten te leggen en van uw producten hét gespreksonderwerp te maken aan de feesttafel. Met deze tips levert eindejaar gegarandeerd vuurwerk op!

Detail

Raclette in combinatie met heerlijke charcuterie

Raclette, eenvoudig te organiseren. Traditioneel met een goed stuk brood en extra lekker met bijpassende charcuterie!

Pak uit met een aanbod in salami en zoutwaren & inspireer uw klanten!

Detail

Vernieuwende charcuterie- en tapasschotels: inspireer uw klant

Breng enkele tapas naar voor op een mooie schotel. Hiermee zet u uw corebusiness in de kijker en vult u aan met vernieuwende producten.

Tip! Binnenkort gaan veel mensen op zoek naar een leuke manier om het eindejaar af te sluiten of in te zetten onder vrienden, maar ook tal van verenigingen hebben laatste bijeenkomsten. Inspireer hen!

Imperial stelde 3 schotels voor u samen:

Detail