Voor deze klepper duiken we de Ardense bossen van Champlon in. Hier nemen we al sinds 1964 onze tijd om vleeswaren van absolute topkwaliteit te leveren. Het jaar- tal is hierbij absoluut belangrijk: de productiemethode is nog altijd onveranderd.
Marcassou heeft 14 producten, elk met een eigen recept, smaak en droogperiode. Een ambachtelijke traditie waar we nooit van afwijken: stukjes spek en puur varkensvlees mengen we met fijne kruiden. De smaak van de vleeswaren zit ‘m in het rook- en droogproces van 16 tot 56 dagen. Die langdurige rijping zorgt voor de specifieke smaak waarvoor Marcassou gekend is de Jambon d’Ardenne en de Forêt d’Ardenne zijn door het IGPlabel zelfs officieel erkend als streekproduct.
De natuurversie kent u al. Na een doorgedreven smaaktest lanceren we nu Mini Pain d’ Ardenne Provencaal. De perfecte smaakmaker op een aperitiefplank of als snelle snack. Snijd extra fijn en klaar. Een extra voordeel: de coating gaat vlot door uw snijmachine. Ook dát is innoveren.
Wil je graag proeven van onze nieuwigheden? Vraag dan hier jouw gratis proefpakket aan.
Bekijk ook onze andere heerlijke producten uit ons assortiment.