Nieuw uit het nest

Ontdek 3 nieuwe producten in het gevogeltegamma

Uit onderzoek blijkt dat voor uw klanten gezondheid vandaag de grootste bezorgdheid is. Dat is in de huidige context niet zo vreemd, natuurlijk. Maar toch zien we die trend al een paar jaar opduiken: mensen willen minder vet, minder suiker en minder calorieën eten. En dus stijgt de vraag naar gezondere vleeswaren. Imperial beantwoordde ze voor u met drie nieuwe heerlijke kipproducten.

✓ Disney Mickey Kippenworst in bulk

Populair bij kinderen als tussendoortje. Vanaf nu ook verkrijgbaar als gezond beleg op de boterham. Dezelfde geliefde smaak van de Disney Mickey Kippenworstjes staken we recent in een handig bulkformaat. En ook de vorm valt op en zorgt voor een extra eyecatcher in uw toonbank.

✓ Kip aan ’t Spit Vergeten Groenten

Een stukje gezonde nostalgie: het Belgisch vakmanschap van Kip aan ’t Spit in combinatie met een kleurrijke mix van vergeten groenten. De kipfilet bestaat uit 30% groenten – gele wortel, rode ui en zoete aardappel – en 0% toegevoegde suikers en smaakversterkers. Gezond, mager en overheerlijk dankzij de herkenbare braadsmaak, natuurlijk.

✓ Kipfilet Australian Smokey BBQ

Geen weer om te BBQ’en? Dan vinden uw klanten troost in de kipfilet Australian Smokey BBQ. Het smaakt zo goed als het klinkt: dit is barbecue op de boterham. De barbecuecoating en het subtiele rookaroma geven de kipfilet een unieke smaaksensatie. Pure, lekkere ambacht die uw klanten weer wat extra variatie bezorgen.

Benieuwd naar het volledige gamma?

Ontdek het hier.