Recepten

Broodje Fiorino met knolselder & appel

TIP: Je kan de verse knolselder vervangen door knolselder in bokaal. Laat goed uitlekken alvorens de dressing toe te voegen.

Categorieën:
Basisproducten:
Gebruiksmomenten:

Ingrediënten

  • 10 ronde broodjes

  • 1/4 knolselder

  • 3 el mayonaise

  • 3 el Griekse yoghurt

  • 3 el mierikswortel-room

  • Peterselie gesnipperd

  • 1 granaatappel

  • 2 Granny Smith appels

  • Sap van 1 citroen

Bereidingswijze

  1. Snijd de knolselder met behulp van mandoline in fijne reepjes.

  2. Meng water en citroen 50/50 en dompel er de knolselder onder.

  3. Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, mierikswortel room en peterselie.

  4. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Laat de knolselder reepjes uitlekken en meng deze onder de dressing.

  6. Snijd de appel in 4 en aansluitend in fijne plakjes.

  7. Dompel die ook in wat citroenwater.

  8. Haal de pitten uit de granaaatappel.

  9. Snijd het broodje middendoor en beleg met de appelschijfjes, knolselder en granaatappel bovenop de plakjes Fiorino.

Toon alle recepten